Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Καύσιμα - Λιπαντικά - Διάφορα

 

Ιγγλέζος Παναγιώτης Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε
Πρατήριο Υγρών Καυσίμων | Λαμία, Φθιώτιδα


Το πρατήριο υγρών καυσίμων - Παναγιώτης Ιγγλέζος Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε έχει τις εγκαταστάσεις του στην Λαμία Φθιώτιδας, Παπασιοπούλου Ι. 13, και δραστηριοποιείται στο χώρο των καυσίμων και πετρελαιοειδών, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών και προσφέροντας την ιδανική λύση για κάθε επαγγελματία ή ιδιώτη καλύπτοντας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο κάθε ανάγκη τους.


Υγρά Καύσιμα

Σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας καύσιμα, με την εγγύηση της εταιρείας Ελίν.

Βρείτε στο πρατήριο μας:

Διανομή Πετρελαίου Θέρμανσης

Διανομές πετρελαίου θέρμανσης με ακόμη πιο ποιοτικά χαρακτηριστικά, που σας εξασφαλίζει καλύτερη απόδοση καυστήρα, μειωμένα έξοδα συντήρησης και χαμηλότερη κατανάλωση. Γνωρίζετε ότι επιλέγετε ένα εγγυημένο προϊόν άριστης ποιότητας, φιλικό προς το περιβάλλον και επιπλέον πιο οικονομικό.

Η διανομή πετρελαίου θέρμανσης από το πρατήριο υγρών καυσίμων του κου. Ιγγλέζου, γίνεται πλέον άμεσα, αποτελεσματικά και οικονομικά, χάρη στην εταιρεία μας.

Αποτελούμε εγγύηση στην ποιότητα, την ποσότητα και την τιμή!

Λιπαντικά

Η πλήρης σειρά λιπαντικών προϊόντων της εταιρείας μας και των εταιρειών που συνεργαζόμαστε, καλύπτει όλες τις ανάγκες του οδηγού ΙΧ, του μοτοσικλετιστή και του επαγγελματία οδηγού.

Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει:

  • Λιπαντικά Βενζινοκινητήρων & Πετρελαιοκινητήρων ελαφριάς χρήσης
  • Λιπαντικά κινητήρων νέας τεχνολογίας
  • Λιπαντικά Πετρελαιοκινητήρων βαριάς χρήσης
  • Λιπαντικά Αγροτικών Μηχανημάτων
  • Λιπαντικά Μοτοσυκλετών
  • Λιπαντικά Διαφορικών - Βαλβολίνες
  • Λιπαντικά Μετάδοσης Κίνησης

Mini Market

Στο Mini Market της επιχείρησής μας, θα βρείτε ποικιλία προϊόντων της τελευταίας στιγμής, είδη καπνιστού, ενώ τους χειμερινούς μήνες, μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς pellet.

Επίσης μπορείτε να εξοφλείτε τους λογαριασμούς σας και για επιπλέον διευκόλυνσή σας, διαθέτουμε φωτοτυπικό μηχάνημα!

Μπαταρίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις μπαταρίες αυτοκινήτων;
Μια μπαταρία αυτοκινήτου είναι απαραίτητη για να πάρει μπρος το αυτοκίνητό σας και να κάνει τα πρώτα μέτρα. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζουμε μερικά βασικά στοιχεία για μπαταρίες αυτοκινήτων, και τι πρέπει να προσέξετε όταν η μπαταρία μας μπορεί να δείχνει σημάδια κόπωσης.

Πώς λειτουργούν οι μπαταρίες αυτοκινήτων;
Όταν γυρίζετε το κλειδί για να ξεκινήσει το αυτοκίνητό σας (ή πιέζετε το κουμπί έναρξης σε νεότερα μοντέλα), το σύστημα ανάφλεξης στέλνει ένα σήμα στην μπαταρία για να δημιουργήσει ηλεκτρική ενέργεια. Αυτή η ενέργεια περνάει στην μίζα, έτσι ώστε να μπορεί να θέσει τον κινητήρα σε λειτουργία. Πέρα από την εκκίνηση του αυτοκινήτου, η μπαταρία βοηθά επίσης στην τροφοδοσία των φώτων και άλλων ηλεκτρικών εξαρτημάτων.

Πέρα από την παροχή ρεύματος για να πάρει εμπρός ο κινητήρας, μια μπαταρία λειτουργεί επίσης για τη ρύθμιση της ομαλής τάσης που πηγαίνει στον κινητήρα.

Πώς μπορείτε να δείτε εάν η μπαταρία σας δεν λειτουργεί σωστά;
Εκτός από την προφανή και ενοχλητική αδυναμία να ξεκινήσει το αυτοκίνητό σας, υπάρχουν και άλλες ενδείξεις σηματοδοτούν την αντικαταστατή της μπαταρίας του αυτοκινήτου σας. Μπορείτε να παρατηρήσετε ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να ξεκινήσει το αυτοκίνητό σας από το κανονικό. Επισής προειδοποιητική ένδειξη μπορεί να ανάψει στο ταμπλό του αυτοκινήτου σας.

Σηκώνοντας το καπό του αυτοκινήτου σας μπορείτε να κάνετε μια οπτική επιθεώρηση της μπαταρίας. Ένα από τα πιο εμφανή σημάδια δυσλειτουργίας της μπαταρίας είναι ορατή διόγκωση της. Σε πολλές περιπτώσεις η υπερβολική θερμότητα από τον κινητήρα προκάλεσε τη διόγκωση, μειώνοντας τη ζωή της μπαταρίας.

Πιθανή διαρροή υγρών θα προκαλέσει διάβρωση γύρω από τη μπαταρία. Σε κάθε περίπτωση, μια επιθεώρηση από έναν μηχανικό μπορεί να σας βοηθήσει.

Προσδιορισμός της ηλικίας της μπαταρίας σας.
Στο πλαίσιο της μπαταρίας, μπορείτε να βρείτε ένα τετραψήφιο ή πενταψήφιο κωδικό που υποδεικνύει πότε η μπαταρία είχε έφυγε από τον κατασκευαστή. Τα γράμματα στον κωδικό κατά κανόνα αντιστοιχούν σε μήνες (A για τον Ιανουάριο, Β για τον Φεβρουάριο, κλπ), καθώς και ο αριθμός που ακολουθεί το γράμμα αντιστοιχεί στο έτος (8 για το 2008, 12 το 2012, κ.λπ.).

Πόσο διαρκεί μια μπαταρία αυτοκινήτου;
Οι μπαταρίες διαρκούν κατά μέσο όρο τρία έως πέντε έτη, αλλά αυτό το χρονικό πλαίσιο μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον καιρό και της οδηγικές συνήθειες. Εάν μια μπαταρία είναι συνεχώς εκτεθειμένη στο κρύο, η διάρκεια ζωής της θα μειωθεί. Αν κάνετε συχνά σύντομα δρομολόγια με το αυτοκίνητό σας – λιγότερο από 20 λεπτά – η μπαταρία σας θα έχει επίσης μικρότερη διάρκεια ζωής. Μετά τα 3 χρόνια θα πρέπει να ελέγχετε την κατάσταση της μπαταρίας σας.

Στο κατάστημα μας ελέγχουμε την κατάσταση της μπαταρίας σας και σας την αντικαθιστούμε με νέα επώνυμη στις καλύτερες τιμές.

 

 

Κορυφαία καύσιμα από την εταιρεία Ελίν!